Mag-Fed är en snabbt växande gren inom paintball är en sport som är både utmanande och varierande. Lagarbete och beslutsamhet är nyckeln till framgång. Detta är perfekt för teambuilding, svensexa/möhippa, firmafesten eller varför inte kompisgänget?
Vi har instruktörer med lång erfarenhet och använder den senaste utrustningen. När du har fått på dig utrustningen väntar en spel- och säkerhetsgenomgång samt spännande scenarion som sätter taktik, strategi och lagarbete på prov. Lev ut din inre krigare i en fantastisk miljö.
 Kombinera med Stridsbåt, RIB, Bastu/badtunna eller trerättersmddag för maximal upplevelse!

Boll

Bollen som vi använder oss av är en stärkelse- och oljefri boll som är 100% biologiskt nedbrytbar. Skalet är av gelatin, och färgen innehåller färgpigment och en form av ”socker”. Det tar ca 48 timmar för den att brytas ner under gynnsamma förhållanden (regn), och den är helt ofarlig för människor och natur. Den enda påverkan kulorna kan ha, är att de lämnar en liten mängd näring till jorden.

Markör/plattform

Vi använder oss av det populära märket TIPPMAN och modellen TMC elit som är en kopia av en AR15. Det som skiljer våra markörer från de traditionella paintballmarkörerna är att dessa är magasinmatade med begränsad bollkapacitet.

Utrustning

Vi erbjuder högkvalitativ utrustning för högsta säkerhet. Det ingår lån av markör, magasin, stridsväst med bälte och dumpficka, mask, dräkt och handskar